Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google+ jak si ho zaregistrovat?

Od: googlak odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám menší internetový portál (nechci zde dělat reklamu), jak si ho dám na google+? Jako mám účetu G+ ale tam je prostě klasický profil. Jak docílím toho, aby patřil té stránce a sbíral +ka?

Moc děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Tady byste měl na/.... Jestli nerozumíte němčině (většina nápovědy Google není v češtině, proto používám německou verzi), najdete dole na stránce možnost změnit jazyk na angličtinu.

googlak
hodnocení

Buď jsem natvrdlý nebo je něco špatně, ale ikdyž jsem podle toho návodu, kde jsem místo angličtiny zvolil raději přívětivější Slovenštinu :-D, udělal vše, mám nastavený v účtu web atd, tak když si svůj web vyhledám v google, stále se tváří normálně a G+ mu nepřidám :( A jak si to G+ pak mohu dát na stránky, abych je sbíral?:(

doplněno 17.03.17 14:59:

Tak už jsem na to přišel asi, musel jsem udlat novou komunitu a g+ asi jen tak ve vyhledávání dávat nejde. Ta komunita je propojená s www a když budou lidé dávat G+ té komunitě, budou tak dávat i www?

Jak je to se zváním lidí do komunity? Mohu si přidat libovolně kohokoliv a poté poslat pozvánku nebo je to otravné? Kde mám nabrat prvních pár sledujících členů?:( Myslel, jsem, že tam půjde zadat třeba emaily nebo tak něco.

Moc děkuji

iz*

Já tomu rozumím tak, že je potřeba mít účet u Google a na ten navázat web. (Ale nezkoušela jsem to.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]