Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klikání myš

Od: blk88 odpovědí: 5 změna:

dobrý den, prosím jak opravit myš? když klikám vyskakují třeba dvě okn naráz, nebo u prohlížení nějaké stránky mě to hodí zpět, že jsem přihlášen-přejít na úvodní stránku, nebo během klikání zmodrá text-děkuji za rady a pomoc-vážím si toho-děkuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Asi bych zkusil odinstalovat ovladače a pak znovu myš připojit do USB. Ovladače se znovu nainstalují a uvidíte.

hm*
hodnocení

1x

Jak je ta myš stará? U dnešních myší se celkem brzy začne projevovat špatný kontakt na tlačítkách, hlavně tedy na tom nejvíce používaném. Příznaky jsou takové, že někdy kliknutí nezabere, někdy při označování dlouhého textu (stisknout tlačítko, držet a označovat dlouhý text) vypadne to "držení" (takže zmizí označení od začátku a označuje se někde zprostředka) apod., ovšem zpravidla se místo jednoho kliknutí samovolně klikne vícekrát velmi rychle po sobě s odpovídajícími následky. Pomoc - obvykle uživatelé takovou myš zahodí a pořídí jinou, někdo zkusí vyměnit tlačítka, mě krátkodobě pomáhá na tlačítko silně zatlačit a zatlačené ho "pomordovat" (kdyby to nevydrželo, tak - stejně byla myš na vyhození; ale zatím to vždy přežila a nějakou dobu se pak chová lépe).

blk88
hodnocení

dobrý den, prosím myš je zakoupená vloni, značka genius-bezdrátová. prosím je nějaký program, který by nastavil její správnou funkci? děkuji vám!

mtam
hodnocení

0x
Pokud nepomůže, co psal pán viz. výše, zkuste vyměnit myš za jinou. Možná se jedná o poruchu kabelu (zlomený), či myši samotné. Pokud bude problém přetrvávat, tak myší to není, jděte dál. Zkuste jiné USB. Pokud pořád stejné, tak je problém buď se SW. Sekání - nestabilní systém, zahlcený systém, virus. Nebo v HW. Motherboard, procesor atd...
tomas11*

U mne se toto samé projevuje když mi docházejí v myši baterie (dobíjecí) , zaměním za nabité a je klid.Zdar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]