Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Font Organica

Od: kutiltim17* odpovědí: 6 změna:

Prosimvas, nevíte, kde se dá stáhnout font, který teď používá Nova s názvem Organica?

Přikládam ho na obrázku.

Děkuju za odpověď.

Font Organica

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lll*
hodnocení

0x

Můžete mi, prosím, prozradit na co stále shaníte fonty z televize?

kutiltim17*
hodnocení

No právě, jednou bych chtěl dělal Art Directora a tak sháním fonty z Českých TV stanic z minulosti a současnosti :)

kutiltim17*

Dá se stáhnout na stránce www.nova.cz
Dáte nástroje pro vývojaře, pak dáte stránku znova načíst, dále do kolonky Network napíšete Organica a tam
se vám objeví 3 velikostí tohoto písma ve formátu ttf.
Organica má celkem 6 velikostí, ale ke stažení jsou jenom 3 velikosti: Regular, Normal a Light

dee*
Prosim, chtel bych se zeptat. Je možné touto cestou sehnat i např. hudební podklady ke zpravodajství TN2? Mám na mysli tu co hraje když je přehled událostí a moderatoři do ni mluví a denní aktualitách a pod.
Děkuji
kutiltim17*

To jsem ještě nezkoušel, takže nevím.
Taky jsem sháněl hudební podklady do upoutávek, které kdysi patřily
ke 3D znělkám, jestli si je ještě pamatujete.

Ale nikde nejsou k sehnání.
Takže fakt nevím.

dee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]