Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalace Skype

Od: dana123® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, už týden se nemohu dostat na Skype. Nikdy jsem se neodhlašovala, tentokrát ano, a už se tam nemohu dostat. Po kliknutí na Skype se mi na ploše obj.tabulka : Program nelze spustit, protože v počítači chybí api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu. A to já neumím. Prosím, poradte,.. co s tím mám dělat, mám dost vysoký věk, pc nerozumím, bojím se na něco kliknout, abych si něco nerozházela. Děkuji za každou, mně srozumitelnou radu. Hezký den. dana

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Myslím, že bude nejlepší program odinstalovat a nainstalovat znova, třeba odtud, nebo odtud. Odinstalaci provedete v ovládacích panelech→ programy→ odinstalovat program. Objeví se Vám všechny nainstalované programy. Kliknete na Skype a dáte odinstalovat. Takhle to je na Windows Vista, u jiných operačních systémů to bude podobně. Poté bude nejlépe PC restartovat a nainstalovat Skype znovu.

hodnocení

Dobrý den, děkuji za radu. Na tom prvním, jak píšete odtud, jsem byla, to druhé zkusím. Ale asi udělám tu odinstalaci, jak píšete. Děkuji a hezký den. d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]