Zdravím, potkal jsem web editor na wix.com Zkouším dát do kupy jednoduchý Webovky. Práce s tím jejich editorem je opravdu jednoduchá a moje požadavky nejsou nijak přemrštěné, jen by mě zajímalo, jestli hotové stránky můžu přetáhnout na jiný webhosting než nabízejí oni. Máte s tím někdo zkušenosti? Oni sice při volbě zveřejnit nabízejí formulář kde je i řádek ..už mám webhosting, ale nechci klikat na zveřejnit dokud to nebudu mít hotové tak nevím co mi to pak nabídne. Půjde výsledek exportovat jinam? Nebo se to dělá jen nějakým překopírováním zdrojového kódu (nerad bych kopíroval databázi použitých obrázků desetkrát). Díky za rady.
úplně pochopim, že mě pošleš někam, al zkus si to rozmyslet a vykašli se na wix. Je to sice jednoduchý, ale ten výsledek je hrozný zlo. Stránky jsou pomalý, nefunkční na mobilech - to znamená mimojiné, že je vyhledávače nenávidí a nebudou ti tam posílat návtěvnost.
Pokud to neni web pro tři tvoje kamarády, tak to fakt zkus přehodnotit. Co je to za web?
Nojo kouknul jsem na stránky jejich podpory a jsou to mrchy. Export jinam není oficiálně možný. No nic byl to první pokus a zatím jsem nad tím moc času nezabil. Další na řadě v popularitě je wordpress který export hotové práce umožňuje. Mělo mě varovat už to že po přihlášení do wix naskočí bíla plocha s ikonou načítání a minutu se to načítá. Půjde o stránky malé truhlárny, takže jen nějaký formulář na vkládání dotazů, databáze fotek realizovaných zakázek a stránka s mapou a kontakty. Nic víc po tom nepotrebuju. Majitel si pořídil hosting a firma co mu měla dělat Webovky z něj jen tahala zálohy a práce žádná. Tak jsem mu řekl že tohle bych dokázal taky. Ten wix má pěknou databázi hotových templates takže stačilo pár úprav textů a nakrmit databázi fotek a za dvě hodiny by web byl. Netušil jsem ale že by se jim člověk za to musel upsat vlastní krví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.