Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spouštění záložky navíc...!?

Od: milanp® odpovědí: 8 změna:

Vždy, když spustím prohlížeč, otevře se mi se záložkou navíc (viz obrázek). Dá se to někde v nastavení eliminovat?

Týká se to prohlížeče Mozilla FF. Děkuji.

Spouštění záložky navíc...!?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kliknout v pravém horním rohu pod křížkem na tři vodorovné čárky, následně vybrat OPTIONS (Nastavení), pak pvní v pořadí položka na levé straně si navolíte URL adresu, se kterou chcete otevírat Firefox

doplněno 12.03.17 21:28:

Napsáno trochu kostrbatě, ale snad je to k pochopení...jinak se ozvěte...

doplněno 12.03.17 22:15:

@milanp můžete upřesnit, čím to bylo, jak jste postupoval? Pro případné další tazatele...

hodnocení

Tak se nastavuje, jakou stránku mít jako Home page.

Já mám ale problém, že při spuštění prohlížeče se mi daná stránka (v tomto případě email.cz) otevře duplicitně, tj. ve dvou záložkách současně.

hodnocení

Už je to vyřešeno :)

hodnocení

@nonek V podstatě jsem pouze změnil Home Page, tak, jak jste to popsal.

Ano, tam se nastavuje domaci stranka, ale kdyz do toho radku napisete tri adresy oddělené pipou, tak se otevrou tri zalozky.

Co to je pipa?
Ja bych zkusil davat strednik:-/

scv®

Je to tzv. roura nebo trubka - z anglického pipe. Jinak také svislá čára, klávesová zkratka pravý Alt + W. Při práci s programy v CLI většinou předává výsledek jednoho příkazu dalšímu. V některých programech se ale používá jako oddělovač.

Děkuji za zpětnou vazbu...rada může někomu dalšímu pomoci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]