Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LaTex - Texstudio

Od: elisa24® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nevíte prosím, jak si mám nainstalovat LaTex. Stáhla jsem si TexStudio, mám si ještě něco doinstalovat? Děkuji

LaTex - Texstudio

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Za mnohé jeden návod k instalaci → MFF.CUNI ► Návod obsahuje i obrázky, které by ti měly pomoci. [Podle mne by nebylo korektní jej sem přepsat a zkopírovat obrázky...]

doplněno 12.03.17 22:33:

Ještě odkaz na tipy k LaTeXu (německy)...

hodnocení

Mockrát děkuji, na pevném pc to nainstalované mám a funguje to, na notebooku mi nejde otevřít zkušební .pdf soubor. Uložené to mám.

doplněno 17.03.17 19:50:

Už to mám, děkuju

LaTex - Texstudio #2

hodnocení

Ještě prosím nevíte, jak to nastavit, aby se mi výsledný dokument zobrazoval na pravé straně? Když dám rychlý překlad nebo F1, tak se otevřeno dokument v novém okně. Děkuji

LaTex - Texstudio #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]