Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win 7 z aukra?

Od: egon® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám na netboku Win XP a chtěl bych Win 7. Na Aukru jsem našel, že je možné koupit pouze klíč. Např. zde : aukro.cz/...

Protože nemám CD mechaniku, je takto možné nainstalovat on-line? Moc (vůbec) tomu nerozumím.

Díky moc za informace.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ano, zde je možné stáhnout instalační program pro win7 microsoft.com/... jinak lepší je licenci zakoupit na ebay, odkud překupníci na aukru také berou licence (cca 150kč). Mám takto zakoupen win10 a vše v pořádku. Možné je instalování z flashdisku.
doplněno 12.03.17 08:44: Například vi.raptor.ebaydesc.com/...
doplněno 12.03.17 12:24:

Ano, čeština je tam také (to se vybírá při instalaci). Jinak pro funkční stažení z té stránky použijte tento obchod: ebay.com/...

lll*

Můžete, prosím, přidat odkaz na tu nabídku na ebay?

hodnocení

Dobrý den,

díky za informace. Jen ještě otázka. Je tam čeština?

Díky

hodnocení

Dobrý den,

ještě jedna asi hloupá otázka. Píšete, že lze instalovat z flešky. Tu ale asi nedostanu? Předpokládám, že mě bude zaslán pouze kód. A tak jsem si myslel, že to "nějak" on-line přeinstaluju přes internet. Poradíte ještě s tímto?

Jinak díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]