Nejste přihlášen/a.
V emailu seznamu jsem klikl na nabídku k vyzkoušení beta verze emailu. Původní verzi považuji za mnohem lepší, ale nevím, jak se k ní vrátit. Poradí někdo? Děkuji a přeji PĚKNÝ DEN !
Dobrý den. Také jsem vyzkoušel a hup zpátky na starý. Jak píše Ivzez, je to vlevo, zcela dole- přepnout na původní verzi. Bohužel jsem se dočetl, že zanedlouho bude stará verze vypnuta a všichni budou mít novou, ať chtějí nebo ne. A pokud si někdo založí účet na seznam-email dnes, tak už má automaticky novou, bez možnosti přepnout na původní.
Dobrý den, stáhla jsem si emailový klient Thunderbird a bohužel mi nejde zprovoznit. Povolila jsem IMAP, zkontrolovala kdeco a pořád mi to píše při založení poštovního účtu - "Nastavení nemohlo být ověřeno! Je jmého a heslo v pořádku?"
Bezpečně vím, že je, několikrát jsem to kontrolovala a dělá mi to u dvou poštovních účtů
Prosím, poraďte, děkuji
Mail mám na seznamu a gmailu, nejde mi nastavit ani jeden.
Možná jsem osel no nerozumím tomu
tak poraď ... žeby to na mail na seznamu nefungovalo?
Zkus napoveda.seznam.cz/... .
Doma mi to funguje, ale nevim jestli jsem to delal podle navodu nebo z hlavy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.