Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,pod sklem monitoru mi běhá černá moucha,je to příšerně nepříjemné,poradí mi někdo co s tím mám dělat?
Děkuji.
Počkat, až chcípne.
Tak buď to není moucha, nebo to není monitor. Do monitoru se určitě žádná moucha dostat nemůže. Ale jedna možnost exisuje, kdysi mi kolega nasadil do PC mouchu virtuální. Vždy po určité době se objevila moucha, kurzor se změnil na plácačku a já musel onu mouchu tou plácačkou plácnout. Pak jsem teprve mohl pokračovat v práci do doby, než se zase objevila. Nemáte tam taky něco takového ?
Měl jsem stejný problém, ale ve větším. 1) Vypadá to jako octomilka, 2) Je to v monitoru, pod přední matnou folií, 3) Mám jich tam pět, různě umístěných. Lezly a to mě silně rozčilovalo, tak stačilo jemně zatlačit prstem a oni chcíply. 5) Monitor Asus 24", asi pět let starý a na různých fórech mi nikdo nedokázal poradit, jak se jich zbavit. 6) Už jsem si zvykl.
Dobrý den, já bych to zkusil řešit tak, že bych monitor odpojil od proudu, přehodil přes něj igelit a do toho prostoru (ne přímo na monitor) bych nastříkal Biolit proti mouchám. Nechat chvilku působit a snad to moucha nepřežije. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.