Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pod sklem mi běhá černá moucha

Od: takova® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,pod sklem monitoru mi běhá černá moucha,je to příšerně nepříjemné,poradí mi někdo co s tím mám dělat?

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Moucha rozhodně v monitoru (tedy v LCD) běhat může, konkrétně to bývají třásněnky. Jsou tak tenké, že se vejdou mezi vrstvy displaye. Jediný způsob je nechat je být, časem pochcípou a spadnou dolů k okraji, kde už vadit nebudou.

doplněno 12.03.17 19:23:

chip.cz/...

anononan
hodnocení

2x

že by něco podobného?

zdarma.org/...

a podobné legrácky včetně mouchy

technet.idnes.cz/...

hjbbb
hodnocení

1x
Časem chcipne a bude tam na věky. Taky máme. Nic se asi dělat nedá.

hodnocení

0x

Počkat, až chcípne. *frajer*

Tak buď to není moucha, nebo to není monitor. Do monitoru se určitě žádná moucha dostat nemůže. Ale jedna možnost exisuje, kdysi mi kolega nasadil do PC mouchu virtuální. Vždy po určité době se objevila moucha, kurzor se změnil na plácačku a já musel onu mouchu tou plácačkou plácnout. Pak jsem teprve mohl pokračovat v práci do doby, než se zase objevila. Nemáte tam taky něco takového ;)?

Měl jsem stejný problém, ale ve větším. 1) Vypadá to jako octomilka, 2) Je to v monitoru, pod přední matnou folií, 3) Mám jich tam pět, různě umístěných. Lezly a to mě silně rozčilovalo, tak stačilo jemně zatlačit prstem a oni chcíply. 5) Monitor Asus 24", asi pět let starý a na různých fórech mi nikdo nedokázal poradit, jak se jich zbavit. 6) Už jsem si zvykl.

hodnocení

to jsem ráda,že nejsem sama/promiňte/ všichni si myslí že jsem pod práškama,nikdo mi nevěří.Pod práškama budu pokud se toho nezbavím,jde mi to totiž šíííleně na nervy.

hodnocení

Nic takového,kurzor,je sipka a placani nepomaha.

vykuk*
hodnocení

0x

Já bych si dal na tapetu velkýho pavouka a ta mrška se bude bát a zaleze do rohu :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych to zkusil řešit tak, že bych monitor odpojil od proudu, přehodil přes něj igelit a do toho prostoru (ne přímo na monitor) bych nastříkal Biolit proti mouchám. Nechat chvilku působit a snad to moucha nepřežije. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]