Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahraniční úložiště jako naše ulož.to

Od: vanasi® odpovědí: 5 změna:

Prosím o Vaše tipy na zahraniční úložiště jako u nás naše ulož.to, webshare.cz, bezvadata.cz atd.Prostě kde do vyhledávacího okna zadám ,co hledám a už stahuju.Dik.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Třeba Rapidshare.com, Hotfile.com, depositfiles.com, fileserve.com, filesonic.com, filepost.com, mediafire.com

doplněno 10.03.17 13:20:

Nebo taky Cloudová úložiště 2017

Soubory jsou přístupné odkudkoliv
Přistupovat k datům můžete odkudkoliv, kde je internet. Aplikaci si můžete nainstalovat do telefonu a tabletu, nebo se k účtu přihlásit na jiném počítači přes prohlížeč.
Smazané soubory je možné obnovit
Tato funkce připomíná složku Koš známou z prostředí Windows. Smazané soubory lze po určitý čas obnovit zpět, délka této lhůty se liší napříč poskytovateli.
Snadné sdílení souborů
Sdílení fotografií z dovolených, rodinného videa a dalších souborů je díky cloudu jednoduché. Fotky stačí nahrát do synchronizované složky a příjemci zaslat odkaz ke stažení. Dotyčný nebude mít přístup ke všem Vašim souborům, ale jen k těm, které mu nasdílíte.

hodnocení

Prosím Vás, jasně jsem napsal,kde je VYHLEDAVACI POLE!Vámi napsané je nemají!

filipp*
hodnocení

0x

Nic takového pro anglicky mluvící neexistuje a čínské servery asi nehledáš.

hodnocení

Ale existuje,jeden jsem měl,ale ztratil jsem jeho adresu a ted ho nemohu najit.

hodnocení

Tak jsem to konečně našel a je to - http://d-h.st/search .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]