Nejste přihlášen/a.
Na mém ntb Acer A7S se po zapnutí objeví jen tmavá obrazovka se světlejším ,asi pěticentimetrovým pruhem v horní části.Ten pruh po chvíli ztmavne.Opravář mi řekl,že je obrazovka K.O. a doporučil mi připojení na externí monitor s tím,že když bude ntb makat na jiném monitoru,je obrazovka K.O.To jsem udělal,ale na externí obrazovce ¨se neobjevilo vůbec nic.Osobně si myslím,že odešla grafická karta.Jak to vidíte vy,rádcové?
Dobrý den, ještě bych zkusil toto - vyndat baterii z vypnutého NTB, po chvilce ji tam opět dobře vložit a NTB zapnout. A hned bych sledoval kontrolní LEDku od HDD, jestli svítí, resp problikává (to by NTB bootoval). Také bych se zkusil hned po zapnutí NTB (patrně klávesou F2 nebo DEL) dostat do BIOSu, resp. zjistit, jestli je viditelný na obrazovce. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.