Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradí mi někdo, jestli jde z Facebooku stáhnout do PC sdílené video, které vidím na na profilu u někoho jiného a líbí se mi? Pokud ano - jak? Díky za radu. Aleš
Dobrý den, tak jsem to zkusil podle uvedeného návodu, smazal jsem www, napsal místo toho m, kliknul na video a video se mi spustilo, když jsem na něj kliknul znovu, tak se zobrazilo v jiném režimu, ale nezobrazila se mi pod ním nabídka jako na Vašem obrázku - otevřít - Uložit - Storno, zobrazila se mi pod videem nabídka dalších videí. a když jsem na to video klikl znovu, tak se zastavilo - pauza. Co s tím? Díky. Aleš
Na odkazu about je tlačítko Install, které ten userscript přidá do browseru, projeví se až po instalaci na nově (znovu)otevřenýchstránkách facebooku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.