Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - video

Od: alesp odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, poradí mi někdo, jestli jde z Facebooku stáhnout do PC sdílené video, které vidím na na profilu u někoho jiného a líbí se mi? Pokud ano - jak? Díky za radu. Aleš

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V adresovém řádku smaž www, a místo toho dej m. (m.facebook...), najdi si to video, klikni na něj a dostaneš na výběr jestli ho chceš otevřít nebo uložit. A stáhneš si ho.

Facebook - video
alesp
hodnocení

Dobrý den, tak jsem to zkusil podle uvedeného návodu, smazal jsem www, napsal místo toho m, kliknul na video a video se mi spustilo, když jsem na něj kliknul znovu, tak se zobrazilo v jiném režimu, ale nezobrazila se mi pod ním nabídka jako na Vašem obrázku - otevřít - Uložit - Storno, zobrazila se mi pod videem nabídka dalších videí. a když jsem na to video klikl znovu, tak se zastavilo - pauza. Co s tím? Díky. Aleš

jarina
hodnocení

0x

Jarina, a zas vím prd! Nezapomeňte, že mluvíte s velmi slabými uživateli. *hi*

jarina

Na odkazu about je tlačítko Install, které ten userscript přidá do browseru, projeví se až po instalaci na nově (znovu)otevřenýchstránkách facebooku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]