Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows vista, Windows 7, Windovs 10

Od: kat® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, mám nainstalovánu Vistu a potřebuji přeinstalovat na 7 nebo 10, jak na to? Díky KAT.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

satak
hodnocení

0x
Instalační DVD(lze stáhnout z netu),registrační kod...dá se koupit použitý komputer s "nálepkou".
Win10 jedině zakoupit...
Nedávno se tu řešilo že ještě pořád jde legálně stáhnout desítky. Oficiálně už to padlo ale jde to prý ještě obejít. Jestli ty visty byly legální asi se dá způsob jak to obejit dohledat na internetu.( Myslím že se dalo nejak přes přístup pro invalidy.)Záleží ale na tom jak takovy systém utáhne počítač hárdvérově.
doplněno 08.03.17 10:46: microsoft.com/...
Přes přístup pro invalidy. Mám to chápat tak, že se nechám zmrzačit a jako invalida získám upgrade? :)

Jak přístup pro invalidy? To podmínkou opravdu není...

Stačilo kliknout na odkaz. Mrkvosoft tomu říká osoby využívající funkce usnadnění. Žádné dokazování invalidity ale nečekejte. Je tam jen schované to tlačítko na stažení systému.
vernon
Počítač který utáhne Visty, utáhne sedmičky nebo desítky jako nic. Vyzkoušeno u 8 let starého notebooku ;)

Jenže tenhle upgrade lze použít pouze z Win 7, 8 nebo 8.1 nikoliv z Win Vista.

hodnocení

0x

Já jsem si koupil Win7 zde: vyhodny-software.cz/... za 1490Kč, vše inzerované funguje.
Přeinstaloval jsem Win XP na Win7. Pro Win 10 bych musel koupit i nový stroj.

alten*

WINDOWS 7 PROFESSIONAL 32/64 BIT + WIN 10 ZDARMA

na AUKRO.cz za 190,- Kč , aukce končí v pátek 17/3 v 19h ( koupě bez přihazování tedy "kup teď " ). Sám jsem na aukru koupil a používám k mé plné spokojenosti ( jedná se o nevyužité/druhotné licence, jejich legální prodej umožnila legislativa na základě rozhodnutí evropského soudního dvora o přenositelnosti licence - do té doby platilo, že pro nové PC je nutná nová licence - to již neplatí).

doplněno 10.03.17 13:56:

- prodejce poskytuje potvrzení o koupi/ Fak , odkaz na úložiště pro stažení iso obrazu DVD a instalační klíč/kod.Z iso obrazu lze vypálit instalační disk DVD, nebo použít volně dostupný prográmek (soubor: Windows7-USB-DVD-tool.exe) Microsoftu pro vytvoření instalačního flashdisku.Použil jsem flashdisk - jednoduché a rychlé řešení. U těchto druhotných licencí může být problém při registraci po síti. Protože licence byla již jednou prodána ( Microsoftem) , automatická registrace nemusí fungovat. Pak je zapotřebí registrovat přes pevnou linku po telefonu ( tuto možnost jsem využil). Uživatel této licence nepotřebuje štítek ( samolepku na PC ) , stačí doklad o nákupu. Jedná se o legální postup.

Koukal jsem, ceny pěkné, to se musí nechat, ale na druhou stranu dodá jen doklad a klíč. Nevěřím, že ten klíč nebude prodaný víckrát než jednou. Ale to jen tak mimo otázku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]