Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám nainstalovánu Vistu a potřebuji přeinstalovat na 7 nebo 10, jak na to? Díky KAT.
Já jsem si koupil Win7 zde: vyhodny-software.cz/... za 1490Kč, vše inzerované funguje.
Přeinstaloval jsem Win XP na Win7. Pro Win 10 bych musel koupit i nový stroj.
WINDOWS 7 PROFESSIONAL 32/64 BIT + WIN 10 ZDARMA
na AUKRO.cz za 190,- Kč , aukce končí v pátek 17/3 v 19h ( koupě bez přihazování tedy "kup teď " ). Sám jsem na aukru koupil a používám k mé plné spokojenosti ( jedná se o nevyužité/druhotné licence, jejich legální prodej umožnila legislativa na základě rozhodnutí evropského soudního dvora o přenositelnosti licence - do té doby platilo, že pro nové PC je nutná nová licence - to již neplatí).
- prodejce poskytuje potvrzení o koupi/ Fak , odkaz na úložiště pro stažení iso obrazu DVD a instalační klíč/kod.Z iso obrazu lze vypálit instalační disk DVD, nebo použít volně dostupný prográmek (soubor: Windows7-USB-DVD-tool.exe) Microsoftu pro vytvoření instalačního flashdisku.Použil jsem flashdisk - jednoduché a rychlé řešení. U těchto druhotných licencí může být problém při registraci po síti. Protože licence byla již jednou prodána ( Microsoftem) , automatická registrace nemusí fungovat. Pak je zapotřebí registrovat přes pevnou linku po telefonu ( tuto možnost jsem využil). Uživatel této licence nepotřebuje štítek ( samolepku na PC ) , stačí doklad o nákupu. Jedná se o legální postup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.