Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Excel kopíruje obsah buňky ve dvou listech

Od: junkers* odpovědí: 4 změna:

V práci máme MSO 2013 Standard. V Excelu si vytvořím tabulku pro zápis dat, tu samou (prázdnou) zkopíruji do druhého listu, abych mohl provést oboustranný tisk. Tabulka bude na obou stranách vytištěné stránky a bude se do ní psát (růčo-fůčo). První řádek hodnot zapíšu do tabulky ještě na PC, a číslo v jedné z buňek se mi objeví i na té druhé straně (listu), což nechci - má být prázdná pro budoucí zápis tužkou. Připadá mi to jako nějaká chyba v MS Excelu. Formát buněk zkontrolován, nemají žádné propojení, nic. Přesto se při zápisu do jedné ten údaj objeví i ve druhé. Nějaké zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemáte náhodou vybrány oba listy? Pokud ano, pak se to kopíruje...

Jak vybrat jeden nebo víc listů

Klikněte na ouško prvního listu. Pak při kliknutí na ouška ostatních listů, které chcete vybrat, podržte stisknutou klávesu Ctrl.

Pokud chcete vybrání zrušit, klepněte na jedno ouško z těchto listů...použijte pouze myš, bez klávesnice...

doplněno 07.03.17 18:11:

Není zač, občas si ještě na něco vzpomenu...v mém věku...

junkers*
hodnocení

nonek: dík, *palec*

jasně - měl jsem vybrány oba listy, abych to měl na ty dvě stránky.*zed*

doplněno 07.03.17 18:10:

Proto se to chovalo podle mého názoru tak divně a nevyzpytatelně, napsal jsem do prvního listu řádek hodnot, vytisknul a vše bylo v pořádku, jenže jsem si na výtisku všiml, že tam mám někde hodnotu 13, a správně by mělo být 13,0 - aby i ostatní psali přesné hodnoty. Tak jsem to opravil -a začaly tý výše uvedené problémy.

hodnocení

0x

A nestaci nastavit oboustranny tisk v tiskarne?

junkers*
hodnocení

Oboustranný tisk je bez problémů. Problém vzniká na PC, zápisem hodnoty buňky v jednom listu se tato hodnota objeví ve stejné buňce i na druhém listu.

doplněno 07.03.17 16:11:

Jo, vlastně jo. Už jsem to pochopil, jak jste to myslel. Jako že bych si vytvořil tabulku jen na jednom listu a tu vnutil tiskárně, aby jí vytiskla na obou stranách. Tak já to jdu zkoušet.

doplněno 07.03.17 16:14:

Jo tak to nepude. Protože já tam chci mít ten jeden řádek vyplněný, a na druhé straně by byl samozřemě prázdný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]