Nejste přihlášen/a.
Při renderování mně po asi 3 a půl minutě nahlásí chybu na časové ose a skončí, aniž by napsal, kde ta chyba je (stopa), jak dál. Nepomáhá ani smazání daného místa ve všech stopách. I když roztáhnu časovou stopu maximum, na nahrávce nic závadného nevidím. když jsem film přetáhl do jiné stopy, problém zústal. Má někdo zkušenost, co s tím? Než ten krám od Pinnáklů přeinstaluju? (PF neví si stím rady ani technická podpora). Nick
Procrsor je pětka od intelu, celkem zvládá. To ovšem neznamená, že to třikrát až pětkrát za film (25 minutový) nespadne.
Mám Pinnacle 18 Ultimate a rovněž ze začátku jsem měl problém. Po přeinstalaci již douhodobě vše chodí perfektně. Chce to opravdu silný pc. Zkuste přeinstalaci Pinnaclu. CPU mám Intel i5 6600K a opravdu dostává zabrat. Jak píše ernie může být problém tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.