Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Directx9..nemůžu ho na netu najít

Od: cervicek2008* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den prosím o radu ke starší hře Painkiller.Hra se nainstaluje v pohodě,ale při spuštění mi to píše ...could not initialize directx renderer a ten nemůžu najít na slunečnici,nebo tak...dá se něčím nahradit?děkuji za odpověď...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

2x

Našel jsem asi řešení na váš problém.

cervicek2008*
hodnocení

děkuji to bude určitě ono..ale moc tomu nerozumím,ten download 3d analyzer mám v počítači,nebo ho mám stáhnout z netu.Vyguglil jsem ho,ale počítač mi ho zablokoval kvúli možným virům

trevor*
hodnocení

0x

microsoft.com/... .. Stačilo 5 sekund na googlu*bzum*

I na té zmiňované Slunečnici je zadání Directx do vyhledávacího okna otázka pár sekund.

slunecnice.cz/...

cervicek2008*
hodnocení

a pod directx 10 taky nefunguje...

cervicek2008*
hodnocení

pod directx 10 nefunguje...

cervicek2008*
hodnocení

promiňte ale to jsem taky našel a hra nefunguje nebude to tím že je tam dodatek RENDERER? děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]