Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Word - jak napsat roztažené slovo

Od: prk odpovědí: 2 změna:

Potřebuji zvýraznit slovo ve Wordu 2007, tak aby bylo slovo opticky delší, ale nechci do slova přidávat mezery jako je to v tomto příkladu

P o r a d n a

Dá se to nějakým formátováním či jinak napsat jinak?

(změnu písma taky nechci dávat)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já mám nějaký hloupý Open Office, ale když půjdete přes Formát -> Písmo (a nebo také Znak? nevím jak to má Word), tak tam někde je možné zvolit si proložení písmen různě velkými mezerami (lze nastavit velikost těch mezer, docela detailně).

Open Office to má přesně v záložce Znak -> Umístění -> Vzdálenost -> Rozšířené a dále se nastavuje velikost rozšíření písma. Hledejte něco podobného :)

prk
hodnocení

Díky za nakopnutí, už jsem to našel - Na kartě Domů ve skupině Písmo se dole klepne na Dialogové okno a tam vyběhne karta Písmo kde se to upravuje s potřebným rozestupem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]