Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám WIN 10. Mozilla, Firefox.
Občas se mi stává, že mi to píše problém s DNS a internet v tu dobu nejde.
Dočetl jsem se, že by bylo možné zlepšení přes DNS 8.8.8.8 a druhé DNS 8.8.4.4
Mám IPv4.
Nevím ale jak přesně postupovat na stránkách - viz příloha.
Prosím o radu co kde zaškrtnout. Jsem spíše uživatel, ale podle rad bych to dokázal.
Děkuji.
Evidentně jsi za routerem a ten máš nastavený jak? Nejde ti net jen na tomhle pc?
Pingneš si třeba ty dns servery, když to nejde? Ono je totiž nejde a nejde.
Osobně tyhle dns nepoužívám, používám dns poskytovatele, které mám, nastavené na routeru a pc používá jako dns router
Mám router TP-LINK TL-WR841ND. Jenom na tomhle PC mi nejde net, jinou možnost vyzkoušení zde nemám na jiném přístroji, zda jde net. Nevím co mám odpovědět jak mám nastavený router-nastavoval to poskytovatel, ale do routru se mohu dostat,ale nevím co bych tam a kde měl opsat. Pingneš si třeba ty dns servery, když to nejde? --to nevím jak bych měl udělat, jsem jen takový snad lepší uživatel. Potřebuji vždy přesný postup, pak hodně zvládnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.