Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač pro xD karty

Od: jak123® odpovědí: 5 změna:

Nikdy jsem neměl problém s prohlížením nebo přenosem fotografií do PC z xD paměťové karty pomocí externí čtečky. Aniž bych vědomě odinstaloval z PC nějaký ovladač, karta se nenačte. Poradí některý z borců web odkud se dá ovladač nainstalovat? Děkuji a přeji pěkný den!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No a umí čtečka formát tvé karty? Myslím tím rychlost. To je častý problém u SD karet. A fungovalo to někdy tady v té kombinaci? Přední/zadní usb? Uk´ˇze ti to ve win samostnou čtečku?

hodnocení

Dík za reakci! V PC /noťas HP/ mám jen čtečku SD karet, nikoliv xD. Konkrétní karta je xD a používám čtečku s USB a několik roků nebyl problém, až nyní. Předpokládám, že závada není v čtečce ale snad absencí ovladače, protože v jiných PC tato čtečka funguje.

hodnocení

0x

A v jiných PC funguje čtečka i s tou problémovou kartou xD? Není problém jen s kartou? Je to pořád ta sama karta?

hodnocení

Karty Olympus xD a Fujifilm xD. Čtečka All in One AXAGO. Léta to fungovalo a najednou ne. V jiných PC to je funkční. Proto se domnívám, že mi z PC zmizel ovladač pro xD. Jsem ve věci naprostý laik.

čtečka na 99% nebude mít extra ovladač od výrobce, naistaluje se automaticky jako usb zařízení. Mrkni do správce zařízení jak to tam je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]