Nejste přihlášen/a.
Nikdy jsem neměl problém s prohlížením nebo přenosem fotografií do PC z xD paměťové karty pomocí externí čtečky. Aniž bych vědomě odinstaloval z PC nějaký ovladač, karta se nenačte. Poradí některý z borců web odkud se dá ovladač nainstalovat? Děkuji a přeji pěkný den!
No a umí čtečka formát tvé karty? Myslím tím rychlost. To je častý problém u SD karet. A fungovalo to někdy tady v té kombinaci? Přední/zadní usb? Uk´ˇze ti to ve win samostnou čtečku?
A v jiných PC funguje čtečka i s tou problémovou kartou xD? Není problém jen s kartou? Je to pořád ta sama karta?
Karty Olympus xD a Fujifilm xD. Čtečka All in One AXAGO. Léta to fungovalo a najednou ne. V jiných PC to je funkční. Proto se domnívám, že mi z PC zmizel ovladač pro xD. Jsem ve věci naprostý laik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.