Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vlastním tuto sestavu: czc.cz/... a přemýšlím o lepší grafické kartě, napadla mě tato MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, 6GB GDDR5 nebo tato czc.cz/... akorát co nevím jestli je můj procesor dostatečný a opravdu využije naplno výkon jedné z těchto karet, hraju hodně hry zejména střílečky a taky by mě zajímalo jestli mě budou stačit 8G RAMky a jestli stačí stávající zdroj, ten je 420w.
tady je ten můj seznam : czc.cz/...
Máte docela dobrý zdroj
Sestava dobrá, kartu si kupte, kterou chcete,(s ohledem na místo ve skříni) 6 GB bude samozřejmě lepší, ale zdroj bych každopádně vyměnil - Stačí jakýkoliv 400-500W Seasonic nebo Corsair (ne řadu VS) http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=938&t=1219176
zdroj jiný, kartu 6Gb, doplnit ramky...8gb je tak dneska na kancelář...je ve svém ntb mám 12gb
Sestavu mám obdobnou, Core i5,msi gtx1060 6Gb OC, 8Gb RAM. Sestava v pohodě ale ty ramky bída - musím dokoupit 8Gb. Hry jedou celkem fajn (třeba COD IW,Mafia 3) krásně na full, 60fps a víc jen občal lag obrazu cca 5 s (po chvili hrani to jiz nedela..)
Děkuju za odpověď, můžu se ještě zeptat na zdroj? já mám jen 42Ow od cooler master vestavěný, prý není moc dobrý, ale pc mám dva roky a zatím bez problému, ale s pořízením gtx1060 si tak jistý nejsem a ještě jsem chtěl vědět jestli vadí když si dokoupím ramky 16Gb (2x8gb) nebo si musím zase koupit těch 8Gb (2x4Gb)? je to nějak důležité mít to stejné?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.