Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přehrávat přilohy mp4 v tabletu?

Od: bronislava® odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer. Jak přehrávat přílohy z emailu seznam.cz v mp4 v tabletu s androidem 5.1.1 Vždy se mi zobrazi video nelze přehrát.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, uložte si tu přílohu (soubor videa) někam do složky v tabletu a pro přehrávání použijte vhodný přehrávač (např. VLC Media Player). Zdravím!

doplněno 01.03.17 19:36:

Tak zkuste třeba jiný prohlížeč, který bude snad lepší. Jinak, přílohy z mailů stahuji ze Seznamu i pod OS Linux, tak nevím, proč by to nešlo pod OS Android (a do jeho nastavení ve Vašem tabletu zde nevidím).

hodnocení

Videa třeba z Yotube v mp4 přehrávat jde jen ty emailu ne.Natabletu je u přilohy napsáno Stáhnout, Otevřit.Ani jedno nefunguje.Stahování do složky a následné otevření v souboru je u Windows.

Když odfajfkuješ to stáhnout, objeví se ti nahoře v rohu displeje šipka která mrká než se příloha stáhne celá. Pak ji přes správce souborů najdeš ve složce dovnload. Tak to teda funguje na androidech 4.xx Podle mě to bude ale stejně i na vyšších verzích androidu.

fran56ris*
hodnocení

0x

Pokud používáte prohlížeč Chrome, tak přílohy emailů přehrávám přímo v něm.

Vyskočí mi nabídka v čem to chci přehrát,VLC,přehrávač souborů a Chrome.Jelikož v žádném s přehrávačů to nejde, tak volím už automaticky Chrome a funguje to.*palec*

hodnocení

Moc děkuji za snahu.Už je vše v pořádku. Nainstalovala jsem seznam.cz a v něm je prohlížeč Emeilu což bylo špatně.Musí být Email.cz pro android.Tablet mám teprve třetí den. Ještě jednou díky za snahu.Broňka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]