Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukradnutý insta účet

Od: andretichy odpovědí: 1 změna:

Ahoj,přihlásil jsem se na instagram a hned se mi odhlásil když jsem se pokoušel přihlásit tak tak to nešlo a přes fb už ano ale naskočil mi profil uplně jiného člověka a když jsem se podíval po svém tak mi to napsalo ze nebyl nalezen ale zajímavý je že tencizí profil sleduje mé prátelé mám strach že mě hackli co mám dělat?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Změnit hesla u všeho, kde máte stejná hesla jako k účtu na Instagram. Dále změnit heslo k e-mailům, s nimimž jste se zaregistroval na Instagram i na Facebook, pro jistotu i k účtu na Facebook.

Ohledně účtu na Instagramu se můžete pokusit obrátit na podporu Instagramu, ale protože tam účet nemám, nemám s jeho podporou žádnou zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]