Nejste přihlášen/a.
World of tankmb (s a internet. zajímalo by mě kolik má odběr mb hra wot. protože máme rychlý bezdrátový internet LTE a tam dávají 30 (myslím) a když budu hrát každý den 2 hodiny, tak kolik ubide?děkuji předem. Karel
30 mb
A tam dávají 30 mb? jako rychlost, nebo FUPko? FUP by mělo být 20 nebo 30 GB (což dávají ti velcí operátoři u tarifu pro bezdrát internet LTE ), rychlost prohlížení by měl být 50 Mb/s +
Co se týče využití a spotřeby dat, tak jelikož nic nestahujete, protože klienta u mapy máte, pouze se připojujete na server, tak je spotřeba dat minimální, pokud ale nevyužíváte hlasovou komunikaci či chat (ten ale "žere" minimum), celkem za den můžete prosurfovat cca 1-2 GB resp. jednotky GB plného hraní.
Mám zkušenost s tím, že jsem hrál CS-GO na vypůjčeném modemu, po dvou dnech hraní cca 12 hodin se využilo pouze 4 GB, přitom jsem ale aktivně využíval TS a Skype.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.