Nejste přihlášen/a.
Uložil jsem OCR výstup z ABBYY FineReaderu oskenované knihy do Wordu, ale ten mi zobrazuje stránky po dvou stranách vedle sebe.(jako v knize)
Dá se dokument Word nějakým způsobem uložit, tak aby byly stránky pod sebou?
(V textu jsou použity různé styly formátování, protože pod hlavním textem jsou poznámky drobným písmem viz. náhled)
Prosím o radu, používám raději jednodušší Word 2003, ale mám i 2007.
pokud je to naskenováno jako kniha, vedle sebe tak mám obavu že se to nedá wordem přeformátovat na jednoduché stránky. Pomoci by mohl výstřižek, vystřihnout co potřebuji a vložit to jako brázek na jednotlivé strany. Ale to asi nebude akceptováno. Nebo naskenovat znovu po stránkách.
Při - zobrazení pro tisk- se stránky objeví normálně pod sebou, ale uložit to tak nejde a tisknout se mi to kvuli tomu nechce.
Možná tak kdyby byla nějaká virtuální tiskárna.
Zkoušel jsem text kopírovat a vložit znovu do jiného Wordu, ale ono si to ponechává to původní formátování, takže bez výsledku.
Další funkční možnost je vložit do poznámkového bloku a zpět do Wordu, (někdy využívám) ale tam se zase ztratí malé/velké písmo a odsazení.
Ještě budu bádat.
tak snad stačí dát tisk nějakých dvo konkrétních stran. Kopírovaání nemá smysl. není náhodou ve vzhledu stránky nastavena brožura? No tak pak jedině jak jsem psal použít výstřžek..je v příslušenství woken
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.