Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie v myši

Od: lada1® odpovědí: 13 změna:

Jak vám dlouho vydrží baterie v myši?/bezdrátové/

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Podle využití. Taky třeba jen 4 dny.

hodnocení

mě tak 2 měsíce a myslím si,že je to málo*zed*

hodnocení

0x

Dobrý den. Cca 1,5 měsíce a pravidelně ji zapomínám vypínat.

hodnocení

I já zapomínám proč nenastaví automatické vyp, po x minutách.?

Mohu se zeptat, kde nastavit automatické vypnutí myši? Ani nevím, že to jde. Děkuji.

hodnocení

Možná u lepších myší,ale já mám obyč z kaufu za pár peněz.

Tak to ano, já mám z Globusu za 249,- , ale zase je jen na 1 baterii.

Zatím jsem neměl myš, kde bych si mohl nastavit za jak dlouho bude sllep mod, ale vždy ho měla sama + vypínač pro úplné vypnutí. U myši záleží zda laser a nebo optika- laser vydrží dýl. Udává se cca okolo 12 měsíců...no podle používání, takže v reálu počítejte okolo půl roku. V Kaulandu koupim třeba jídlo, ale myš? Jako když kupujete s prominutím ****** tak se nedivte. Zkuste koupit třeba logitech, to je jiné kafe

Nenastavuje se, ta myš to má v sobě, asi jak která...

isteron
25.02.17 17:32
hodnocení

0x

3 mesiace

hodnocení

0x

Vydrží mi řádově několik mnoho týdnů a to jí zapomínám vypínat, používám v ní nabíjecí 1x Ni-MH Eneloop a pokud vím tak se nevypíná ale přechází do spánku, kdy odběr je opravdu minimální. Podotýkám že není na USB přijímač, ale Bluetooth, aby mi zbytečně nezabírala USB port, kterých není nikdy dost :)

hodnocení

0x

Něco málo přes měsíc; optická, automaticky vypíná, ve slevě v OK za 111Kč. Krmím jí nabíjecíma baterkama z Lidlu za 100Kč.

vernon
hodnocení

0x
2xAAA alkalické baterie, výdrž 3-4 měsíce při běžném používání cca hodinu denně.
Má vypínač, ale nepoužívám, asi by moc dlouho nevydržel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]