Nejste přihlášen/a.
Zdravas,
mám 3 základní desky.z toho 2. co nepoužívám by jedna minimálně měla být funční.
Ted k otázce když odpojím starou základní desku, a připojím pouze novou základní desku pujde to? Nesmaže se cokoliv?
Nebo nebude to vadit nějaké základní kompabilitě?
Nic se nesmaže, ale jestli jsou ty desky různé, OS (windows) pravděpodobně nenaběhne a budete je muset stejně nainstalovat znovu (a i všechny aplikace).
Nevím sice o jaký PC se jedná, ale data a všechno ostatní je uložené na HD, takže se to samo nesmaže.
Otázkou je, jestli nebude nutné přeinstalovat OS. Pokud ano, tak asi nebude možné OS aktivovat, protože nebude funkčí KEY kód. (Jinou desku OS vyhodnotí jako by byl instalovaný na jiný PC.)
Záleží jaké ty desky jsou.
Pokud jsou různé,tak před výměnou stačí odinstalovat všechny drivery původní desky, po výmeně desky nainstalovat drivery nové desky. Ne vždy se tato operace podaří, možná budete muset znovu nainstalovat systém, ale zatím jsem takto přenesl původní windows už na 4 různé desky.
Pokud jsou desky naprosto stejné, tak jsou stejné i nainstalované ovladače.
Problém by mohl nastat pouze u Biosu, pokud by byl vyžádován nějaký novější kvuli CPU.
PS. Příště poskytněte více informací o parametrech desek a CPU, protože křišťálovou kouli mám zrovna v servisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.