Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DI- 524

Od: mir* odpovědí: 3 změna:

čau, potřebuju pomoct. DI-link mě normálně běhá. Když se ale připojím přes VPN do sítě v zaměstnání nechodí mě emaily. Když se připojím přímo z modemu, vše je OK, ale router mě to blokuje - nemůžu najít kde. díky.M

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

0x

mate nastaveny spravne pop3 a smtp servery, pripadne porty? Musite tam mit nastaveno tyto udaje z vasi site v praci..

hodnocení

0x

Myslíš modem od kabelovky nebo pevné linky ;)

Každopádně copak víme nastavení tvého routeru? Musíme nejdříve zjistit co konkrétně to může být. Tak zkus vypnout firewall na routeru. Pokud to nepomůže tak v advanced nastav DMZ pro IP toho tvého počítače. Jinak mě teď narychlo nic nenapadá

mir*
hodnocení

modem je přes kabel. firewall je přednastavený. možná je to teh hlavní problém, ale nevím,jak to vyřadit - nenabízí me to možnost vypnout. DMZ jsem zkusil, ale bez efektu. každopádně dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]