Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení mikrospinače

Od: dee* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den , syn vytahnul spouštěcí mikrospinač ze základní desky a nevím kde ho teď připojit může mi někdo poslat fotku kam zapojit.Děkuji moc ...
Zapojení mikrospinače

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ja1
hodnocení

0x

Podívejte se s baterkou pod ty piny "barevné vodorovné ježky" na okraji desky vpravo dole. Je tam malinkatá dvouřádková tabulka a v ní bílá písmenka v bílých svisle rozdělených rámečcích. Je tam např. speak, gn, gd, res, hdd, pw atd.

Spodní označení patří ke vždy ke spodním pinům, horní k horním. Svislé čárky v rámečku oddělují jednotlivé konektory.

Kabel k zapínacímu tlačítku bývá označený PWR, PW nebo podobně. Na polaritě nezáleží.

dee*
Děkuji za odpověď pin jsem nasel nicméně jsem dal nový spínač a PC nelze zapnout.Ale i tak díky
ja1

Piny musí být dva, vedle sebe. Není to spínač, je to jen spínací tlačítko. Nemáte jeho konektor na desce posunutý o jeden ten pin (ten hrot) vedle?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]