Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Už asi po sté se nezdaří atualizace Winows Defender, viz.obrázek. Proč?
Zkusil bych tam na čas hodit avast free a WD vypnul - pro porovnání je právě ideální čas. Pokud se vám nebude líbit, můžete odinstalovat avast, WD zapnout a třeba se aktualizace natáhnou (resp. byla chyba u microsoftu...).
Zřejmě blbá otázka - máte oficiální verzi W10 nebo crack? Oficiální verze - problém řešit s microsoftem. Neoficiální (zřejmě crack vyjmul určité části)... používejte alternativní antivir. Jinak bohužel osobně radit nedokážu.
".jiné antiviry zdarma jsou nespolehlivé." - jsou různé testy antivirů a WD nikdy nebyl na špici... vlastně je také FREE, takže bych se jiných free verzí nebál. Pokud chcete verzi PRO - pak stačí třeba předplatné časopisu a k tomu pravidelné prodlužování licence verze profi o další měsíc...
V testech je pak úsměvné, že třeba AVG pro je horší než AVIRA free...
K vašemu problému - z té dálky netuším, co může být za potíž.. tipnul bych si na nějakou vadnou aktualizaci... Kdybych to chtěl řešit, vrátil bych se k bodu obnovení do data, kdy to fungovalo, případně tovární nastavení.
Pozor na zálohu dat - ať neztratíte dokumenty, fotky atd..
Mám zapnutý W defender a súčasne aj platenú verziu Avast security. Obidvaja pracujú naraz a bez problémov. Na WD je napísané, že posledná aktualizícia bola v okt. 2016, a že sa aktualizuje automaticky. Mám nastavenú kontrolu po 13 dňoch. Operačný systém mám Vista, Pracuje už 9. rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.