Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrání not PC ndo

Od: vfomas® odpovědí: 8 změna:
Potřeboval bych poradit jak na PC přehrát noty.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, je to opravdu obtížné rozpoznat, ze stručného dotazu, oč Vám jde. Velice dobrý hudební software je (placený) Sibelius, který by to mohl zvládnout. Viz odkaz je verze Sibelius k vyzkoušení (30 dní). Zdravím!

stahuj.centrum.cz/...

doplněno 21.02.17 22:41:

Ty party jsou ke stažení jen jako notový zápis? Nelze tu hudbu sehnat ve zvukovém formátu, přehrávat a učit se poslechem (a případně se dívat do notového zápisu)?

doplněno 21.02.17 23:37:

Bohužel, zase takový hudebník nejsem, abych Vám v tomto poradil. No, z not umíte (učíte se) zpívat, tak se třeba umíte z not doprovázet i na klavír = noty přehrávat jako ten PC program.

hodnocení

Mám papírové noty. Na YueTube si ty skladby můžu poslechnout,ale zpívá je celý sbor a já se potřebuju učit jen bas. Jak už jsem se zmínil jedná se o některé náročnější skladby z kterých bych potřeboval slyšet jen ten bas.
franc

Tak děkuji za vaše postřehy jak bych se měl učit zívat. Jenže já hledám někoho kdo má praxi se programem Sibelius. K tomu není nutné být kdovíjaký hudebník.

hodnocení

Neumím s programem Sibelius ani s jinýmipodobnými pracovat. Potřeboval bych stáhnout některé basové party a následně je přehrát. Hlavně ty rytmicky a melodicky náročnější.
Potřebuju to na nácvik zpívání. Tak kdo by mi mohl pomoct - na odměně se domluvíme.

jarina
hodnocení

0x

teoreticky v html5, umí audio api. Určitě existuje spousta online strojů.

Pokud jde o něco náročnější, chceš ladit parametry not a nástroje, pak je dobré FLStudio 12, umí hrát jak v reálném čase, tak že se noty napíšeš do patternu a přehráváš dále

franc

Díky za radu, že si mám přepisovat noty do programu. To je strašně zdlouhavé.Já bych potřeboval aby mi ten hudební program přehrál natištěné noty které do něho vlepím po naskenování. Nejsem dost zběhlý přes PC ani neumím anglicky a tak se s tím Sibeliusem jen trápím a výsledek skoro nic.

jarina

wow, tak ocr na noty jsem ještě neviděl

hodnocení

No a co mám na to říct. Byl bych rád kdyby se tu objevil někdo zkušený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]