Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vím, že můj dotaz je asi zbytečný, ale přesto to zkusím.
Potřeboval bych vědět, zda je možné zjistit, co jsem kopíroval do schránky. Píšu práci do školy a protože mě ve vlaku napadla zajímavá část, tak jsem si ji napsal na rychlo do vyhledávače googlu s tím, že si to pak zkopíruju a odešlu do mailu. Text jsem zkopíroval, jenže mezi tím jsem musel vystupovat a doma jsem si do schránky uložil zcela jiný text.
Je nějaká možnost zjistit, co bylo přesně zkopírované. Bylo to na mobilu s OS android, v prohlížeči Chrome. Telefon od té doby nebyl vypnut.
Jelikož se ale pracuje s pamětí RAM, tak je to asi nemožné že?
vím, že můj dotaz je asi zbytečný, ale přesto to zkusím.
Potřeboval bych vědět, zda je možné zjistit, co jsem kopíroval do schránky. Píšu práci do školy a protože mě ve vlaku napadla zajímavá část, tak jsem si ji napsal na rychlo do vyhledávače googlu s tím, že si to pak zkopíruju a odešlu do mailu. Text jsem zkopíroval, jenže mezi tím jsem musel vystupovat a doma jsem si do schránky uložil zcela jiný text.
Je nějaká možnost zjistit, co bylo přesně zkopírované. Bylo to na mobilu s OS android, v prohlížeči Chrome. Telefon od té doby nebyl vypnut.
Jelikož se ale pracuje s pamětí RAM, tak je to asi nemožné že?
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]