Nejste přihlášen/a.
Teď se mi stalo, že macbook Crystalwell Haswell Retina začal po zapojení USB flash disku žrát 80%CPU, což mimojiné zvýšilo část spotřeby notebooku zvanou Cpu Package power z 5W v klidu na 16W. Tedy nyní macbook v idle nežral 800mA (9W), ale 2.3A (25W). Po odpojení flash spotřeba ihned klesna na nižší meze.
V monitoru aktivity jsem si všiml, že za to může proces mds mds_stores. OS je MacOS sierra
Na té flašce jsem měl nějaká data, ale poslední dobou jsem tam přikopíroval pár fotek a pár filmů a od té doby to dělá. Předtím ta flashka v macbooku byly v pohodě
Jak se zbavit těch procesů, které žerou bezdůvodně procesorový výkon a mimojené generují teplo? Co za to může, že ty procesy takhle s zblání?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.