Nejste přihlášen/a.
zdravím, dnes mě polil pot, chtěl jsem si stáhnout pořad z ivysílání ale všiml jsem si že mají nové rozraní, nějaký shaka player? nevíte, jak dospěju k linku ke stažení videa, dřív to bylo get-client playlist atd, z toho json jsem získal m3u8 soubor.
Dokonce i z internet exploreru, kd mi to šlo jsem zjistil, že server odesíká data (playlist chunků) v mpd formátu místo m3u8, a ke všemu dokonce ty m4s chunky (ne to není překlep) jsou asi nějak nečitelné, přehrávače je nepřehrají, dřív ty soubory ts to přehrárlo.
Link je ve tvaru
80.188.78.194/... a jeho obsah je xml.
"dřív to bylo get-client playlist atd, z toho json jsem získal m3u8 soubor."
A já myslel, že se lidi youtube-dl bojí proto, že je to na ně moc složitý.. ale jak tak koukám, může to zřejmě být i horší Za ty "problémy" může přechod na HTML5, který jim i tak trval dlouho. V aktuální verzi zmíněného programu vše funguje jako dříve (jen se změnily kódy formátů).
Pro stažení stačí znát adesu z prohlížeče ve tvaru např. ceskatelevize.cz/...
Tu vložit do FRD ( free rapid dovnloader ), který link bez problémů stáne.
dosud jsem používal program YTD, bohužel od dubna2018 již nefunguje. m3u8 při filtrování nic neukazuje. Je něco nového, jak stahovat, pomáhám s jedním pořadem, chceme logicky mít pro sebe, co ČT natočí, ale nám nedají ani sekundu
Program, který jsem zmiňoval výše, bez problémů funguje (právě vyzkoušeno s verzí 2018.04.03, viz. obrázek). m3u8 nenajdete, protože tam není nebo je jinde. U ostatních programů záleží na tom, jak rychle to dokáží autoři přizpůsobit... FRD také nejde?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.