Nejste přihlášen/a.
zdravím, dnes mě polil pot, chtěl jsem si stáhnout pořad z ivysílání ale všiml jsem si že mají nové rozraní, nějaký shaka player? nevíte, jak dospěju k linku ke stažení videa, dřív to bylo get-client playlist atd, z toho json jsem získal m3u8 soubor.
Dokonce i z internet exploreru, kd mi to šlo jsem zjistil, že server odesíká data (playlist chunků) v mpd formátu místo m3u8, a ke všemu dokonce ty m4s chunky (ne to není překlep) jsou asi nějak nečitelné, přehrávače je nepřehrají, dřív ty soubory ts to přehrárlo.
Link je ve tvaru
80.188.78.194/... a jeho obsah je xml.
0x
"dřív to bylo get-client playlist atd, z toho json jsem získal m3u8 soubor."
A já myslel, že se lidi youtube-dl bojí proto, že je to na ně moc složitý.. ale jak tak koukám, může to zřejmě být i horší
Za ty "problémy" může přechod na HTML5, který jim i tak trval dlouho. V aktuální verzi zmíněného programu vše funguje jako dříve (jen se změnily kódy formátů).
Pro stažení stačí znát adesu z prohlížeče ve tvaru např. ceskatelevize.cz/...
Tu vložit do FRD ( free rapid dovnloader ), který link bez problémů stáne.
0x
dosud jsem používal program YTD, bohužel od dubna2018 již nefunguje. m3u8 při filtrování nic neukazuje. Je něco nového, jak stahovat, pomáhám s jedním pořadem, chceme logicky mít pro sebe, co ČT natočí, ale nám nedají ani sekundu ![]()
Program, který jsem zmiňoval výše, bez problémů funguje (právě vyzkoušeno s verzí 2018.04.03, viz. obrázek). m3u8 nenajdete, protože tam není nebo je jinde. U ostatních programů záleží na tom, jak rychle to dokáží autoři přizpůsobit... FRD také nejde?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.