Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook a externí monitor

Od: tttula® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím o radu, pokud připojím dlouhodobě k notebooku monitor a ext. Klávesnici, je to pro notebook větší záběr a může být dříve opotřebený, nebo to vliv nemá a je stejně zatížen, jako by nebylo nic připojeno. Děkuji za radu a přeji krásný den. Jan. V.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pozoruhodná myšlenka :) Nicméně Vás mohu uklidnit, většinu času používám u noťasu připojený buď další monitor, nebo projektor a přesto neprojevuje ani po letech žádné opotřebení plynoucí z tohoto připojeného zařízení

hodnocení

2x

Jediné, co se může opotřebit jsou konektory, pokud je budete denně odpojovat a připojovat.

doplněno 20.02.17 05:58:

A to ještě po letech ..

hodnocení

2x

Na opotřebení nemá vliv, ale na zatížení malinko jo- logicky protože máš 2 plochy, které ti musí vykreslit, obsluhovat... Ale neboj, nepoznáš rozdíl ve výkonu :)

hodnocení

Děkuji za Vaší snahu pomoci ,poradit ,jelikož tato otázka sem nejspíš nepatří,ve smyslu jak je jednoduchá a většina lidí zná odpověd.Já bohužel ne a proto jsem to zkusil.Moc děkuji,jsem klidnější,že to nemusím odpojovat a přeji krásný den.Jan.V.

rv*
hodnocení

0x

Valná většina notebooků dříve zastará morálně, než fyzicky. I když pokud používáte externí klávesnici, tak šetříte klávesy na notebooku a navíc si do něj tak snadno nevylijete limonádu.

hodnocení

Já to tak mám,jelikož notebook je malý a já mám velký monitor co mi vyhovuje.Plocha na notebooku je tmavá,tedy nejspíš vypnutá.Jinak děkuji všem Jan.V

Já bych se nevzdával možnosti mít nb jako druhý monitor. Stačí si správně nastavit výstup. Kdo si na dva monitory zvykne tak už nechce jinak ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]