Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahovat videa z youtube?

Od: honza2581* odpovědí: 2 změna:

Vyzkoušel jsem různé programy(AresTube,save2pc,TubeSucker a Youtube video downloader) vždy ERROR. Doslechl jsem se že videa z YouTube jdou stahovat přímo, ale nevim jak. Poraďte prosím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

3x

je nekolik moznosti...

nejjednodussi je tato: na teto strance je skript, kterej to udela za tebe:

http://keepvid.com/ vlozis odkaz videa na youtube a mas na vyber stahnout video ve dvou urovnich kvality (low-high resolution) a stahujes.. ;)

Dalsi reseni, mnohem elegatnejsi je stahovat na platforme gnu/linux.. :) )

doplněno 22.11.08 20:22:

kdyby prece jenom nekdo chtel tak navod na ubuntu (musi byt 8.04 a vys)

mkdir YouTubeDL
wget arrakis.es/... rggi3/youtube-dl/youtube-dl #stahne balik youtube-dl, ktery tohle umi
chmode 775 youtube-dl
pote uz vzdy staco ze slozky, kterou jsme si na zacatku vytvorili spustit youtube-dl s parametrem -t
./youtube-dl -t youtubeURL(vase YT URL)
a je to.. :)
honza2581*
hodnocení

Mockrát děkuji. Video jsem stáhl ve formátu mp4 a v MP4 mi to jede-paráda. Jetě jednou děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]