Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestal fungovat sceaner

Od: olinaa odpovědí: 2 změna:

stala se mi zvláštní věc na windows 8, skenuji, OK, pak jsem chtěl skenovat znova (omylem jsem v nastavení zadal špatné číslo dpi (1200), max má 600, ale ukázalo to jen hlášku, že je to mimo rozsah, jede se dál), ovšem od té doby neskenuje, po příkazu skenovat se nic neděje. Když dám Náhled, v okénku náhledu se ukáze progressbar, a vyskočí hláška Během vytváření náhledu došlo k chybě. Pokud probíha skenování, v jiném programu, počkejte na dokončení p potom znovu klikněte na tl. Náhled.

Kde může být problém?

Zkoušel jsem režimy WIA, Twain a TWAIN v Native mode, vše stejné. Zkoušel jsem ukončit program, odpojit scanner, vypnoout a zapnout scannerm, nevidím žádný visící proces.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

scanner má v sobě nějakou paměť, stejně tak PC ... asi bych to řešil odpojením na min. 10 minut, odinstalací a novou instalací ovladačů do PC. Mezi tím pročistil ccleaner, adwcleaner... odstraní zbytky po odinstalaci.

doplněno 18.02.17 11:13:

Gratuluji, jste geniální

olinaa
hodnocení

aha,tak stačil logout. A adwcleaner a podobné nesmysly nevedu. Nejsem věřící.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]