Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti s alternativními poskytovateli ADSL? Bohatě mi stačí nějakých 10M.
Řeším přípojku na Praze 5 a už nechci mít nic společného s O2.
tak pokud myslíš ADSL po pevné lince, což asi jo tak si uvědom, že dráty v zemi jsou převážně O2. K tomu aby ti ADSL poskytl třeba T-mobile by musel mít jednak svoje spojovací kabely na O2, aby se pak dostal na ty dráty co ti vedou do domu, a pak jseště technologii ADSL. Linky, ústředny a i technologii ADSL má O2, takže si to vše T-mobile pronajme a tváří se stejně jako virtuální operátor. Tohle je realita. Oni si ty služby mezi sebou jen přeúčtují.
principielně je to jedno komu to patří. Na stavu té sítě to stejně nic nezmění, utopené kabely nikdo nehodlá opravovat a budovat nový je drahý..Tak si ty dráty rponajme jinej provider od toh komu to momentálně patří do správy. Technologie ADSL je stejně součástí ústředny. Splitery jsou na hlavním rozvodě no tam se ten provider musí nějak dostat. Nebo si to celý pronajmou.
no vida...nikdo nemá zkušenosti...by se mhl alespoň ozvat nějaký Guru
Tak teď už to snad infrastruktura nepatří O2, ale CETINu (Kellner to rozdělil, přendal CETIN z pravý kapsy do levý a ještě při tom řekl minoritním akcionářům, že chce jejich akcie).
U elektriky a plynu mi to taky jede stejnými dráty a trubkami od stejného výrobce, ale účtuje mi to někdo jiný. A někde úplně jinde je proti ČEZu a Pražské plynárenské nejen cena, ale hlavně přístup k zákazníkovi. Tak to chci zkusit i u netu.
Mě je jedno komu patří kabely a jak si je mezi sebou pronajímají. Potřebuju nějakého dodavatele, který mi to vyfakturuje, bude mu fungovat technická podpora pro případ problému a nebude to takovej šmejd jako O2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.