Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskarna po vyměně bare

Od: pasekanka odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, měla bych otázku, vyměnila jsem v tiskárně barvy jako už mockrát, zapla jsem tiskárnu a na displeji mi vyskočilo upozornění ,, Došlo k chybě tiskárny, odpojte napajecí kabel a kontaktujte servisní službu." Jedná se o tiskarnu Canon MP 640. Nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto problémem? Nechce se mi s tiskárnou někde do servisu. Za jakoukoli radu moc děkují. Zkoušela jsem ji více krát zapnout a vypnout ale bohužel nic.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste ji na chvíli odpojit od elektrické sítě. Nebo nějaké reset tlačítko tam není? Po resetu se vymaže nastavení.

pasekanka
hodnocení

Ne žádné reset tlačítko tam není, ale všimla jsem si, že nad tou hláškou je napsané B200, také nevím co to znamená.

Jak je stará? Tohle se stává dost často po záruce . Mrkněte sem kolik lidí má tu samou zkušenost zive.cz/...

Nebo tady je dobrý návod na opravu *smich*

pasekanka
hodnocení

Díky moc za rady, vyzkoušela jsem co se dalo a nic. Tiskárna je 6let stará, ale nebyla moc využivána. Asi skonči tak jak na tom videu.*plac*

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím.!

Proč..?

Proto..!

Samozřejmě, jak jinak. Empirické výzkumy s relevantními výsledky výzkumného ústavu TV sraczka.

Televize 10 let, běží denně

Lednice 10 let, běží denně

Pračka 10 let, jednou týdně

První PC odešlo po 8 letech, monitor k němu běží dál 10. rok, denně.

Takové jsou výstupy zase z mého výzkumáku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]