Nejste přihlášen/a.
Ahoj, automaticky probíhá čištění trysek v mé tiskárně Canon MG 5350. Problém je, že to spotřevovává dost inkoustu, přitom ale na tiskárně pravidelně tisknu, takže snad to není nutné.
Je možné tuto funkci vypnout?děkuju
Otázka
Phoenix4103. 10. 2011 21:13
Dobrý den,
může mi někdo poradit jak mám na této tiskárně zakázat automatické čištění trysek? Nikde v manuálu jsem nenašal jak toho docílit. Když budu chtít a budu už potřebovat, tak si čištění trysek spustím sám. Po každém čištění mi ubude dost velká část náplně. To není normální. Jaké s tím máte zkušenosti?
Zde je taková rada
@helesicfra: Tak už je to OK. Nakonec pomohla nová instalace ovládačů. Staré ovladače a všechen software co se nainstaloval při první instalaci jsem vyhodil, od CANONu jsem si stáhl nové ovladače + novější verze přídavných programu a po týdnu provozu nedošlo k automatickému čištění trysek. K automatickému čištění trysek již nedošlo ani po třech dnech nečinnosti tiskárny.
Dík za rady odsud
Zkuste, není to až tak moc práce, a dejte vědět výsledek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.