Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypnout automat.čištění trysek v tiskárně

Od: boban® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, automaticky probíhá čištění trysek v mé tiskárně Canon MG 5350. Problém je, že to spotřevovává dost inkoustu, přitom ale na tiskárně pravidelně tisknu, takže snad to není nutné.

Je možné tuto funkci vypnout?děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevypínejte tiskárnu. U té mé to takhle blbne snad jen při startu.

hodnocení

0x

Otázka

Phoenix4103. 10. 2011 21:13

Dobrý den,
může mi někdo poradit jak mám na této tiskárně zakázat automatické čištění trysek? Nikde v manuálu jsem nenašal jak toho docílit. Když budu chtít a budu už potřebovat, tak si čištění trysek spustím sám. Po každém čištění mi ubude dost velká část náplně. To není normální. Jaké s tím máte zkušenosti?

Zde je taková rada

@helesicfra: Tak už je to OK. Nakonec pomohla nová instalace ovládačů. Staré ovladače a všechen software co se nainstaloval při první instalaci jsem vyhodil, od CANONu jsem si stáhl nové ovladače + novější verze přídavných programu a po týdnu provozu nedošlo k automatickému čištění trysek. K automatickému čištění trysek již nedošlo ani po třech dnech nečinnosti tiskárny.
Dík za rady odsud

Zkuste, není to až tak moc práce, a dejte vědět výsledek...

hodnocení

až budu mít čas, vrhnu se na to-večer

díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]