Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám otázku - šlo by nějak stáhnout video bez URL? Znám jen např. Video ID, Player ID, Account ID - to se objeví, když kliknu na video pravým tlačítkem myši, není tam žádná URL adresa
Moc by mi to pomohlo, předem děkuji
Tohle se píše v Terms of Use na těch stránkách:
Subject to your compliance with these Terms of Use, Prometheus grants you a limited, personal, non-exclusive, non-commercial, revocable, non-assignable and non-transferable license to:
Download the contents of the Websites onto a computer for your personal, non-commercial home or archival use only, provided you do not delete or change any copyright, trademark, or other proprietary notices contained therein.
Tak to znamená, že když to nebudu nikde šířit a nechám si to jen ve svojí složce, tak se to stahovat může, ne?
Je to jen video s veřejným rozhovorem pro fanoušky. Navíc část toho videa je na YouTube s URL, tak proč by to nešlo stáhnout celé? Já jen nevím jak by to šlo..
Tak už dobrý, podařilo se mi najít URL
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.