Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit chrome

Od: katlin* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

Mám starší notebook a ještě před hodinou mi normálně fungoval chrome. Pak po vypnutí počítače a opětovném zapnutí nejde, prostě vůbec nereaguje. Kliknu na ikonu a nic, neobjeví se ani žádná tabulka, prostě se nic neotevře. Nevíte, čím to může být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste spustit Google Chrome přes nabídku Start, zkuste vytvořit na Ploše nového zástupce od Google Chrome. podívejte se do Správce spuštěných programů, jestli již není spuštěný (ukončit ho a spustit znovu). Zdravím!

hodnocení

0x

Dobrý den. Také bych zkusil restart.

horak*
hodnocení

0x

Spustit jako Spravce (pravou myší na ikoně Chrome> Spustit jako správce)

hodnocení

0x

Stalo sa mi to u chrome už pár krát.Nešlo nijako spustiť.Stačilo navštíviť google stiahnúť novú inštalačku a spustiť.Chrome sa preinštaluje a funguje.Záložky tam ostali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]