Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvětlení ohledně BASH scriptu

Od: nighel odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit s vyřešením projektu do školy? Nějak jsem nepochopil zadání a rád bych, jestli někdo bude v obraze aby mi také pomohl, nebo aspoň nastínil co bylo zadáním míněno.

Předem děkuji za opovědi, hezký den.

Zadání:

ucitel.sps-prosek.cz/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nerozumíte-li zadání, měl byste si zopakovat, co jste se o "vytváření a mazání uživatelů pomocí skriptu s načtením uživatelů ze souboru nebo dle vygenerované sekvence dle klíče" učili.

Nebude-li Vám zadání jasné ani potom, požádejte o vysvětlení nebo upřesnění vyučujícího, který Vám úkol zadal. Tady úkoly neděláme, ale pokud sem vložíte své řešení, může Vám je někdo zkontrolovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]