Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDMI port u notebooku

Od: danner122 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, včera jsem připojil svůj starej notebook cca 10 let k tv a najednou notebook se vypnul a byl cítit lehce kouř.. Když jsem notebook opět zapnul tak už HDMI port nefungoval a měl jsem změnění rozlišení na ntb a musel jsme ho opět nastavit.. Neví někdo kde by mohl být problém.. Jestli samotný port nebo nějaká grafická karta? PS.grafika je integrovaná a typ notebooku už nevím (HP pavilon...).. Díky za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6*
hodnocení

0x

kdyby byla v čudu grafika tak ti nenaběhne ani pc...to se mi stalo u starého HP...zapni znovu HDMI a když nenaběhne...tak je to konektor

hodnocení

0x

Není problém, je štěstí - odpálil jste si jen ten port a ostatní zůstalo funkční... Důvody teď nemůžeme dohledávat dle vašeho popisu... možná vada výrobní, možná chyba v kabelu nebo přepětí ze strany TV...

Vaše štěstí je v tom, že grafický čip odpálen není a pouze jste si musel nově nastavit parametry... Normálně by to taky mohlo odpálit čip na desce, tj. oprava 3x dražší než nový kus.

doplněno 15.02.17 07:45:

problém mohl být v kabelu, ale kouř šel z NTB - druhý pokus bych vyzkoušel s jiným kabelem, když už chcete kupovat jiný NTB... Je možné, že opět zakouří a ukončí veškerou činnost...

doplněno 15.02.17 09:02:

No tak máte jistotu - chyba je v konektoru, jede určité vlákno, ale ne všechna... ostatní už zaznělo. Ten konektor někdo může opravit - ceny diagnostiky jsou od 350,-Kč, s prací možná oprava za litr...

danner122
hodnocení

Jinej kabel jsem zkoušel a taky nejde.. I jsem připojoval tím kabelem PS4 a v pohodě funkuje.. Když zapojím notebook tak se v tv neukáže ani že je zapojenej a nejde tam signál..

danner122
hodnocení

Tak děkuju za odpovedi. Stejne si chci koupit už novej ..

danner122
hodnocení

Jeste jsem zjistil že mi tam napetí normálně jde... Tak nebude tam ještě jinej problém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]