Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak lze kontaktovat webovou stránku

Od: lalvon odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám zde problém ohledně jedné stránky. Chtěl bych se přihlásit k moderátorům na webu blender3d.cz Zkoušel jsem fórum, jenže tam se musím registrovat. To by nevadilo až na to, že registrace musí být schválena a schválení trvá už minimálně půl roku. Nikde jsem nenašel nic. Na fóru jsou nějaké příspěvky (novější) a nikde nevidím e-mail. Zkoušel jsem psát na email co mi napsal automatickou zprávu a ta se neodeslala. Je zde nějaká možnost kontaktu? Přijde mi škoda té stránky jí takhle zanedbávata chtěl bych jim pomoci. Předem děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

2x

Můžete zkusit zkontaktovat přímo vlastníka domény.

nic.cz/...

doplněno 12.02.17 17:03:

Tak to je celkem snadné. Stačí si v centrálním registru https://www.nic.cz/ dohledat doménu (hned na úvodní stránce) a u dané domény pak stačí kliknout na odkaz majitele domény. Pokud ten údaj nemá vlastník skrytý, tak je tam vše vidět.

Obdivuju vás jak se vám tu informaci povedlo vypátrat.

iz*

Ještě lepší je si do vyhledávače zadat "WhoIs: blender3d.cz" (včetně uvozovek) a projít si informace i ze zahraničních stránek. Většinou tak najdu více informací než u Nic.cz ...

lukashanousek*
hodnocení

díky moc hodně jste mi pomohli puvodni.domena.cz/... zde jsem našel kontakt na vlastníka.. Lalvon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]