Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám zde problém ohledně jedné stránky. Chtěl bych se přihlásit k moderátorům na webu blender3d.cz Zkoušel jsem fórum, jenže tam se musím registrovat. To by nevadilo až na to, že registrace musí být schválena a schválení trvá už minimálně půl roku. Nikde jsem nenašel nic. Na fóru jsou nějaké příspěvky (novější) a nikde nevidím e-mail. Zkoušel jsem psát na email co mi napsal automatickou zprávu a ta se neodeslala. Je zde nějaká možnost kontaktu? Přijde mi škoda té stránky jí takhle zanedbávata chtěl bych jim pomoci. Předem děkuji za odpovědi
Můžete zkusit zkontaktovat přímo vlastníka domény.
Tak to je celkem snadné. Stačí si v centrálním registru https://www.nic.cz/ dohledat doménu (hned na úvodní stránce) a u dané domény pak stačí kliknout na odkaz majitele domény. Pokud ten údaj nemá vlastník skrytý, tak je tam vše vidět.
Ještě lepší je si do vyhledávače zadat "WhoIs: blender3d.cz" (včetně uvozovek) a projít si informace i ze zahraničních stránek. Většinou tak najdu více informací než u Nic.cz ...
díky moc hodně jste mi pomohli puvodni.domena.cz/... zde jsem našel kontakt na vlastníka.. Lalvon
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.