Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalace programu

Od: janica* odpovědí: 22 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, instalovala jsem program microsoft office z netu a neinstaloval se mi vůbec celý, jenže ho chci odinstalovat a bohužel mi nejde odinstalovat a po odinstalaci mi to hlásí Tato instalace produkt Benn poškozen. Spustit instalační program znovu z CD nebo jiného zdroje původní instalace. Jenže istalační CD nemám,můžete mi prosím poradit jak to odinstalovat?

Děkuji předem za odpovědi

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stáhnout např.z www.slunecnice.cz nebo www.stahuj.cz program REVO Uninstaller a pomocí něho.

Pokud by byl problém,použít v tomto programu Režim Lovec (je to záměrný kříž v horní liště nabídek).

Snad tomu rozumíte.

111®

revo je dobrej, ale sám také nevím jak funguje režim lovec. šlo by pár info poskytnout i mě?

janica*
hodnocení

Jaké info?

111®

@janca to platí pro @zajda888

režim lovec je voba v programu RevoUninstaller

janica*
hodnocení

režim Lovec neznám a bohužel nevím kde bych ho našla

Nejdříve si ten program musíte stáhnout a nainstalovat.Až ho spustíte,uvidíte režim lovce.

111: Jde o to,že pokud program určený k odinstalaci je poškozen a nelze odinstalovat,je možné použít Režim lovce.

Ten záměrný kříž se tahem umístí na ikonu poškozeného programu a pak spustíte odinstalaci.

Janica: Co Vám nejde? Nemůžete program najít? Co třeba tady?

slunecnice.cz/...

janica*
hodnocení

Bohužel mi ani jedno nejde

doplněno 11.02.17 14:02:

mohu poprosit o jinou radu?Lovec mi taky nereaguje

Jiná rada je vrátit počítač do doby před instalací microsoft office. Tedy tzv. Bod obnovení.

Jakto že Vám lovec nereaguje? Zkoušela jste ikonku záměrného kříže podržet myší a tahem ji přesunout na ikonu microsoft office,kterou máte (doufám) na monitoru?

janica*
hodnocení

To jsem zkoušela nejde to...nevím proč..stále microsoft office tam je..

doplněno 11.02.17 14:22:

Bod obnovení prosím najdu kde?

Kde je Office?

janica*
hodnocení

Na ploše ho nemám, našla jsem ho jen v programech a funkcích a ve startu...v nově přidaných

A jde spustit? Nebo se to nějak vzteká?

janica*
hodnocení

Office nejde spustit a Revo Uninstaller jde..ale nechce to jen odinstalovat

Tak to nejspíš už budou jen nějaký zbytky po programu. Normálně bych to smazal a víc to neřešil.

janica*
hodnocení

Jenže je to v programech a funkcích a naistalovala jsem nový office ale nikde není jen je v programech a funkcích,a nejde spustit

Já se v tom nějak ztrácím.

V jakých programech, v jakých funkcích?

Jednou píšeš, že jsi Office odinstalovala, pak že zase nainstalovala.

Taky napiš, jaký máš systém, odhaduji, že desítky, ale to si jen myslím. A odkud jsi ten Office stahovala? Nějaký warez?

iz*

V tom případě nezbyde než se obrátit na někoho, kdo počítačům trochu rozumí. Rozhodnete-li se mu svěřit také instalaci nových programů, ušetříte si podobné problémy v budoucnosti.

111®

jo jasný dík

11.02.17 15:27
hodnocení

0x

D

11.02.17 15:27
hodnocení

0x

D

hodnocení

0x

Dobrý den. Zkuste ten bod obnovení, jak radí zajda888. Najdete ho na cestě ovládací panely→ systém a údržba→ centrum zálohování a obnovení→ obnovení systému. Tam to nastavte na datum před instalací Office a spusťte to. Já mám Vistu, pokud máte jiný OS, bude to tam podobně.

hodnocení

0x

Skúste tento program.Odinštaluje program ktorý nechce sa odinštalovať cez ovládacie panely.Odskúšané na pár tvrdohlavcoch.: iobit.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]