Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, instalovala jsem program microsoft office z netu a neinstaloval se mi vůbec celý, jenže ho chci odinstalovat a bohužel mi nejde odinstalovat a po odinstalaci mi to hlásí Tato instalace produkt Benn poškozen. Spustit instalační program znovu z CD nebo jiného zdroje původní instalace. Jenže istalační CD nemám,můžete mi prosím poradit jak to odinstalovat?
Děkuji předem za odpovědi
Stáhnout např.z www.slunecnice.cz nebo www.stahuj.cz program REVO Uninstaller a pomocí něho.
Pokud by byl problém,použít v tomto programu Režim Lovec (je to záměrný kříž v horní liště nabídek).
Snad tomu rozumíte.
Nejdříve si ten program musíte stáhnout a nainstalovat.Až ho spustíte,uvidíte režim lovce.
111: Jde o to,že pokud program určený k odinstalaci je poškozen a nelze odinstalovat,je možné použít Režim lovce.
Ten záměrný kříž se tahem umístí na ikonu poškozeného programu a pak spustíte odinstalaci.
Janica: Co Vám nejde? Nemůžete program najít? Co třeba tady?
Bohužel mi ani jedno nejde
mohu poprosit o jinou radu?Lovec mi taky nereaguje
Jiná rada je vrátit počítač do doby před instalací microsoft office. Tedy tzv. Bod obnovení.
Jakto že Vám lovec nereaguje? Zkoušela jste ikonku záměrného kříže podržet myší a tahem ji přesunout na ikonu microsoft office,kterou máte (doufám) na monitoru?
To jsem zkoušela nejde to...nevím proč..stále microsoft office tam je..
Bod obnovení prosím najdu kde?
Jenže je to v programech a funkcích a naistalovala jsem nový office ale nikde není jen je v programech a funkcích,a nejde spustit
Já se v tom nějak ztrácím.
V jakých programech, v jakých funkcích?
Jednou píšeš, že jsi Office odinstalovala, pak že zase nainstalovala.
Taky napiš, jaký máš systém, odhaduji, že desítky, ale to si jen myslím. A odkud jsi ten Office stahovala? Nějaký warez?
V tom případě nezbyde než se obrátit na někoho, kdo počítačům trochu rozumí. Rozhodnete-li se mu svěřit také instalaci nových programů, ušetříte si podobné problémy v budoucnosti.
Skúste tento program.Odinštaluje program ktorý nechce sa odinštalovať cez ovládacie panely.Odskúšané na pár tvrdohlavcoch.: iobit.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.