Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnutí videa

Od: alesp odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřeboval bych stáhnout video - to třetí - z téhle stránky - marekplichta.eu/... , poradí mi někdo, jak to udělat? Díky všem za radu. Aleš

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

A z YT to umíš?

doplněno 11.02.17 10:40:

Nainstalovat a spustit FRD , pak kliknout pravým na video a vybrat Kopírovat adresu videa. Ta se načte do FRD a ty si jenom vybereš, kam se má stáhnout a dáš Start.

doplněno 14.02.17 20:41:

Vždyť tohle máš na YT. Stačí kliknout vlevo nahoře na název.

alesp
hodnocení

Ano, z YouTube stahuji video a hudbu v MP3 přes stránku - flvto.biz/...

a jde mi stáhnout všechno. Ale co s tím? Aleš.

alesp
hodnocení

Pro ladin praha - díky, jak jednoduché, to jsem nevěděl, že stačí kliknout na název a je to na YouTube, já jsem si vždycky otevřel stránku www.Marekplichta.eu/video.html a na ní si pustil tlačítkem uprostřed tohle video. Prostě neznal jsem tento jednoduchý způsob. Díky a zdravím. Aleš.

111®
hodnocení

0x

zkus použít FRD pro stahování.

alesp
hodnocení

Zdravím 111 R, díky za návod, FRD jsem stáhnul, ale nevím, jak ho dál nainstalovat, abych mohl použít postup z další Vaší rady. Opravdu nejsem IT odborník, tak jestli mi poradíte i v té instalaci FRD. Díky. Aleš.

ie11
hodnocení

0x

boha jeho, dyť je to youtube... to umí stahovat z něj i děti... doplněk download youtube video as mp4, youtube links...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]