Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jak dostat zpět mou elektr.poštu. Nedopatřením jsem klikla na aktualizaci pošty a naskočil mi prázdný Client bez všech kontaktů a veškeré pošty. Vítá mne to a děkuje, že jsem si naistalovala Clienta, ale já už ho měla dlouho a bez problémů používala ! Nemám odvahu pokračovat v přihlašování, abych stav nezpečetila a nemám jistotu, že se mi objeví vše co jsem v poště měla. Nevíte někdo, moc prosím, jak obnovit starého e-M Clienta dostat zpátky vše co se mi ztratilo? Moc děkuji předem.
To takhle přes poradnu nepůjde. To bude chtít někoho s přístupem k tomu pc, aby se podíval, co se přemazalo.
Ani nepíšeš, jak se ten poštovní program jmenuje.
Emailový klient eM Client ...
Ani já s ním nemám žádnou zkušenost, jenom jsem zaregistrovala jeho existenci.
Vyzkoušela jsem několik freewarových klientů a pokaždé jsem se moc ráda vrátila do webového rozhraní → vyhovuje mi více, protože samotný prohlížeč nezabírá tolik paměti...
Aha, já tento komerční program nezaregistroval. Jakýkoliv emailový program, který není kompletně zdarma včetně všech funkcí, jde mimo mě a nechápu, proč by si někdo takový program dobrovolně pořizoval.
Srdečně děkuji za info a budu ráda když mi doporučíte lepšího poštovního klienta, který funguje bezplatně. Moc se v tom nevyznám, tak uvítám Vaši radu. Pěkný den, Em
V podstatě jsou dvě možnosti, buď emailový klient ve Windows, ani nevím jak se jmenuje, nepoužívám ho a ani jsem to nikdy nezkoušel a potom dost dobrá záležitost Thunderbird. Používám a nemá to chybu. Rozhodně podstatně lepší, než používat webový rozhraní.
Díky za snahu pomoci, jsem tomu moc ráda. Přiznám se, že toto jsou pro mne novinky, ale zkusím se zorientovat.
A nechcete vyzkoušet přístup k poště přímo v prohlížeči? Hodně lidí dává přednost různým poštovním programům, ale já mám nejradši prohlížeč...
Pro domácí použití a tuším i malé firmy, do nějakého počtu (pokud si to nepletu s jiným), tak je tento prtogram zdarma a má bezplatnou registraci, tak jaké pořizování?
Jinak k dotazu-provozuji EMclient u různých uživatelů a nedávnou byla uvolněna velká aktualizace (verze 6xxx a verzi 7xxx tuším) a při (po) aktualizaci je potřeba projít průvodce ve kterém se ptá na import ze staré verze. Jak znám uživatele tak bych se nedivil odklepáním jak ho napadne...tak není to i tato varianta? Je možné, že jde import spustit i zpětně, ale to bude až po spuštění programu, respektivě někde kde je menu. No a nebo jde právě ve fázi toho průvodce kde Vás tento dotaz teprve čeká.
Mimochodem, stačí používat IMAP na poštu a zprávy tak zůstanou i na serveru (neříkám, že u pop3 to nejde, ale je to o něčem jiném)
Moc jste mi pomohl, pošta mi už funguje ! Doklikala jsem se k Importování a světe div se - vyšlo to a vše je zpět. Sice trochu v jiné podobě, protože je to aktual. verze 7, ale zvyknu si. Stále si říkám, že si musím dávat pozor než něco odkliknu..., no stane se a pak vás musím otravovat "banalitami". Ještě jednou díky Vám i ostatním za rady a názor.
Dobrý den. Já používám Seznam na webovém rozhraní a jsem spokojený. Jinak na Windows Vista je zdarma Windows Mail a na ostatních operačních systémech Windows bude také, možná jen s jiným názvem. Nastavit jde jednoduše. Ale na webovém rozhraní zřídíte schránku za pár minut. Múžete si vybrat Seznam, Gmail, Volný, Atlas, Centrum atd.
1) EMclient je zdarma pro home
2) proč používat web klienta? Já ho třeba nemám rád
3) proč si má dělat mail když už ho má?
2) Neznám žádného web klienta. Internetový prohlížeč (webové rozhraní) mi vyhovuje více. Mám jej spuštěný po celou dobu práce na PC, poštovní klient by byl program navíc (ukrajoval by mi z beztak mála paměti)
3) Souhlasím. Stačí se v prohlížeči přihlásit do stávající schránky, není potřeba zřizovat nový e-mail.
2) sorry web rozhraní, ale asi každému dojde co bylo myšleno. Prohlížeč bere paměti taky dost Další výhoda etra programu je, že když by mi prohlížeč spadl, nebo bych omylem zavřel špatné okno tak si nezavřu poštu. Asi jak kdo, ale já mám často moc moc stránek když někde něco lovim a pak než bych našel kde mám poštu...
Nejlepší bude obrátit se na podporu support@emclient.com
Sám používám PRO verzi eM Client asi druhý měsíc,ale žádná sláva.Samovolně se smazaly obrázky ke všem kontaktům,nereaguje na změny dat provedené u kontaktů (v kartách data,které na celkovém zobrazení nezobrazuje),velmi časté hlášky o ověření hesla k účtům,přičemž tyto jsou v pořádku,občasná hláška chybí připojení,přitom připojení je funkční.
Takže prozatím lze kladně hodnotit pouze grafické zpracování uživatelského prostředí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.