Nejste přihlášen/a.
Jak je možné, že po připojení multimetru přes USB do PC se mi někdy zároveň přidá do PC zařízení v kategorii Myši a polohovací zařízení "Myš Microsoft Serial BallPoint" (avšak s vykřičníkem Kód 10 zařízení nelze spustit)? I přesto je však možné se programem připojit k multimetru a číst z něj data ( zdůrazňuji, protože možné, protože většinou se připojit nepodaří, je to tak 50% na 50%, nevzjistil jsem co má vliv, proč to jde a nejde. Zároveň dochází také k přerušení příjmu dat, multimetr by měl pravidelně 3x/sec posílat data a měly by se ukázat v programu, ale někdy to je pomalejší, a někde se sám uplně odpojí v programu (v multimetru stále ukazuje ikonu USB)) . A dokonce někdy se stane, že mi začne skákat kurzor po obrazovce?
Samozřejmě pokaždé se objeví v Porty (COM a LPT) USB UART Bridge, jak to má být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.