Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
v PC mi odesla zakladni deska , byla jeste v zaruce(jako cele PC), takze jsem ji reklamoval.
Rekli mi, ze opravit se to neda a ze je mozna leda vymena za jinou. Jenze pak mi volali, ze tento typ a socket se uz nevyrabi. desku vymenili za uplne jinou, a jeste rekli, ze na tom vydelam, ze je modernejsi a lepsi.
Jenze krome toho, ze rozhodne lepsi neni (mel jsme ATX, tohle je mATX), tak nema integrovanou grafiku(kterou jsem na stare pouzival).
Co ted? Musim si koupit grafiku, nebo by mi meli dodat oni - coz odmitli.
PC jsem koupil jako komplet sestavu a ted neni schopne provozu! Ja se v tom vubec nevyznam a nevi co s tim ted delat!
To je jednoduché. Pokud je zboží v záruce a prodejce jej nedokáže vyměnít nebo opravit, tak musí vrátit peníze. Beru to tak, že uznali reklamaci.
doplněno 22.11.12 20:15:PC bylo kupováno jako komplet?
doplněno 22.11.12 20:22:Jo tak teď to čtu, že to byl komplet. Tím lépe. Ať ti jej opraví, vymění nebo vrátí peníze, na tohle máš nárok. Nějaká grafika a že se nevyrábí socket tě nemusí zajímat. Nenech se oblbnout.
doplněno 22.11.12 20:52:...
doplněno 22.11.12 20:52:Sory...
Ano, jako komplet cely PC. Ale na cele PC byla zaruka jen 2 roky, Na zakladni desku 3
Fakt se nenech oblbnout, dal jsem ti sem paragrafy z Občanského zákoníku a z nich je si myslím vše naprosto jasné. V klidu si je přečti a omlať jim je o hlavu.
doplněno 22.11.12 21:19:Ještě bych uplatnil takový malý trik, pokud ta banda bude nechápavá. Řekni jim, že jsi tohle byl konzultovat s právníkem, zaplatil jsi mu dva litry za hodinu. Jestli dojde na soud, tak konzultace s právníkem budou hoooodně dlouhé...
doplněno 22.11.12 21:21:A jinak bych opravdu rád věděl, jak jsi pořídil.
doplněno 23.11.12 06:19:tomasgulas: To není o pravdě nebo nepravdě, to je prostě takhle napsáno v zákoně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.